IFK Göteborgs inför dagens mötet mot polska laget Piast Gliwice i Europa League

Idag spelar det svenska laget IFK Göteborg returmötet hemma mot det polska laget Piast Gliwice i andra kvalomgången, Europa League.
Göteborg som vid första mötet faktiskt plockade hem matchen med hela 0-3 (Mål gjorde Thomas Rogne, Tobias Hysén och Gustav Engvall) man hade ett snyggt spel och bra prestationer av de blvåvita spelarna från Sverige. Nu satsar man på att göra en lika fin match och hålla detta försprång för att ta sig vidre ute i Europa. Allt kan hända men Göteborg har fina chanser att ta sig förbi det polska laget om man fortsätter att spela ett offensivt och dominerande spel. IFK Göteborg har ju haft stora framgångar i Europa tidigare.

Matchen spelas klockan 19:00 på Gamla ullevi i Göteborg. Matchen går även att följa på Viasat Fotboll eller Viaplay.

Relevanta nyheter