PSG målkungar i Cupfinalen mot Lyon!

En cupfinal spelades igår mot laget Lyon som slutade på andra plats efter PSG i Ligue 1 förra säsongen. Cupmatchen spelades i Klagenfurt, Österrike.
PSG som är myckt formstarka just nu även att lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic lämnade för Mourinhos Manchester United. Man pressade och kontrollerade hela matchen och lyckades trycka in hela 3 mål inom 35 minuter vilket är mycket fint jobbat i en Cupfinal. Första målet kom redan i 8e minuten och dunkades vid högerkanten av Javier Pastore som fick en världsklass passning från vänsterkanten av backen Layvin Kurzawa. Tio minuter senare i 18e minuten så glider Lucas Moura in bollen i straffområdet från Pastores fina passning. I 33e minuten pumpar även Hatem Ben Arfa in ett riktigt vackert skott rakt upp i vänstra stolpkrysset. PSG fortsätter att hålla pressen i andra halvlek och efter en snabbstartad frispark i 53e minuten av Pastore som skottpassar fram Layvin Kurzawa som då är fri mot målvakten och rullar in det fjärde målet för PSG. I 86e minuten får Lyon ett tröst mål och reducerar med ett snyggt nickmål. Slut resultatet landade på hela 4-1 till PSG som därmed vann hela cupen.

PSG är på framtåg i Europa och det märks väldigt tydligt att man vill bli ett av de bästa lagen i världen. Efter att tränare Unai Emery avlöste Lauren Blanc som i våras fick sparken från PSG så har märks det tydligt att spelet har blivit mer och mer offensivt men även kontrollerat och man satsar även på lite nya spelare så som exempel Hatem Ben Afra och Grzegorz Krychowiak. Det känns som att man har laganda samt mycket glädje inom laget och verkligen trivs med varann i PSG vilket skapar framgång. Nästa titel som man siktar på är Champions League och dom börjar komma närmare och närmare.

Kollar man tillbaka på ligasäsongen 2015/2016 så dominerade PSG tabellen totalt med hela 96 poäng, tvåa blev Lyon på 65 poäng alltså 31 poäng skillnad vilket är ett rekord. Man slog rekord efter rekord och tog seger efter segar och guld efter guld.

Fredagen den 12 augusti så drar den franska storligan Ligue 1 igång på nytt och startas igång av matchen SC Bastia mot Paris Saint-Germain och spelas på Bastias hemmaplan Stade Armand Cesari. Vilka vinner ligan i år och vilka rekord ska tämjas? Ska PSG fortsätta att dominera Ligue 1?

Följ med Live på PSG resa via BET365 live TV eller Match live som ingår för spelare. Sen betta till marknadens bästa odds och spelvarianter både innan och efter matchstart. Följ också BET365 statistik under matcherna.

Just nu erbjuds du som ny kund 100% bonus upp till 1000kr vilket innebär att du får spela för hela 2000kr och det bästa av allt är att omsättningskravet är så lite som 3 gånger pengarna vilket är ett av de bästa villkoren och erbjudande som erbjuds just nu som insättningsbonus.

HÄMTA DIN BET365 BONUS HÄR!

Relevanta nyheter