Champions League ikväll igen!

Idag fortsätter ytterligare en kväll med Champions League matcher!
Det blev några skrällar igår. Manchester City – Celtic slutade 1-1, Dynamo Kiev – Besiktas slutade 6-0, PSV – Rostov slutade 0-0 och PSG – Ludogorets slutade 2-2.

Kvällens höjdpunkt är matchen mellan Real Madrid och Borussia Dortmund vdär båda lagen slåss om förstaplatsen. Två riktigt formstarka lag som har erfarenhet av europafotboll och två lag som gillar att göra mål och skapa chanser. Det kan bli en hetsig match. Dortmund leder just nu med 13 – 11 i poäng och där räcker ett kryss för att behålla förstaplatsen medans Real Madrid måste gå för vinst. Fördelen för Real är att dom spela på hemmaplan och därmed har sina supportrar på plats. Matchen börjar 20.45 på Santiago Bernabéu-stadion i Madrid.

Spännade att se om det enda skandinaviska laget FC Köpenhamn ska gå vidare i Champions League. För att det ska ske så behöver dom för det första vinna matchen mot Club Brügge ikväll men samtidigt så behöver även Leicester vinna sin match mot FC Porto som spelar på hemmaplan ikväll. En svår nöt att knäcka då Leicester är klara som gruppetta. Kanske statsar dom på vinst bara för att dom vill kämpa och att en vinst vore viktigt för dom just nu när det går mindre bra i ligan.

Juventus spelar hemma mot Dinamo Zagreb ikväll. Juve ligger just nu 1 poäng före Sevilla så denna matchen kommer att avgöra förstaplatsen. Sevilla som ligger på andra plats idag skulle teoretiskt sätt hamna trea i gruppen om dom åker på stor torsk av Lyon samt att Juventus krossar Zagreb ikväll.

Tottenham måste vinna rejält mot CSKA Moskva tillsammans med att Bayer Leverkusen förlorar stort mot Monaco ikväll för att Tottenham ska gå vidare som tvåa i gruppen och hålla sig kvar i turneringen.

Denna afton avgör turneringen för många lag. Det blir en spännande kväll att följa vilka lag som håller sig kvar och vilka som får försöka på nytt.

Om du är sugen på att spela på dessa spännande matcher ikväll så kan vi rekomendera Bet365 och Fastbet.

LÄS BET365 RECENSION / HÄMTA BET365 BONUS (100% upp till 1000kr i bonus för nya kunder)

LÄS FASTBET RECENSION / HÄMTA FASTBET BONUS (100% upp till 500kr i bonus för nya kunder)

Relevanta nyheter