PSG utklassade Barcelona i Champions League med 4-0

Matchen är spelad och Paris Saint-Germain fullständigt utklassade ett färglöst Barcelona denna Alla hjärtans dag! Många hjärtan både på arenan men även runt pm i världen fick se sitt kära PSG lägga fyra mål och dessutom hålla nollan mot ett av världens bästa lag FC Barcelon. Ici Cést Paris!

Redan innan matchstart såg man ett full fokuserat parisar lag. En helt magisk stämning på Parc Des Princes och fans som förgyller läktaren. Matchen startade med fullt ös från PSG som pressade och pressade med flera chanser och fina lägen. Barcelona hade knappt bollen under första 20 minuterna och såg helt chockade ut över den ultimata pressen från PSG. Ett frustrerat Barca ger PSG en frispark på ca 21m från mål i 18e minuten, frisparken läggs i en fin båge från höger och rakt in i mål av inte mindre än Angel Di Maria som visar hjärtan till publiken. Angel Di Maria fyller dessutom år idag. Matchbilden förändras inte så mycket men PSG går ner lite mer defensivt och går på kontringar, barca spelar fortfarande rätt dålig fotboll. I 40e minuten lägger den Tyska landslagsspelaren Julian Draxler in ett fint skottmål och matchen står 2-0 till Paris i halvlek.

Andra halvlek startar direkt med press från PSG som är ute efter 3-0. Man fortsätter pressa ett halvtaskigt barcelona som verken har ett bra försvar eller anfallsspel. Di Maria blir tvåmålsskytt och sätter 3-0 i 55e minuten med ett snyggt mål lagd utanför straffområdet rakt upp i vänstra krysset. Fansen är helt magiska och fortsätter att ge kärlek till sitt fina lag. Matchen fortsätter till en PSG fördel och verken Messi, Neymar, Suarez visar sig knappt i matchen precis som att dom inte var med. I 72a minuten är det dags för födelsedagsbarn nummer 2 Edinson Cavani att dunka in 4-0 för PSG på ett fint skott från höger.

Sammanfattningsvis så var det ett taggat PSG som ägde hela matchen och ett färglöst Barcelona som hade väldigt få chanser i matchen. Det närmaste man kom ett mål i kvällens match var en nick i stolpen från Samuel Umtiti som var mycket nära på att reducera.

Paris Saint-Germain utklassar Barcelona med 4-0 på Parc Des Princes i Champions League. Något som inte så många kunde tro. Nu väntar returmöte på Camp ou den 8e Mars 2017. Barcelona brukar vara riktigt vassa på hemmaplan. PSG har stor motivation och vill vidare i denna turnering. Blir intressant att skåda den matchen.

SPELA PÅ RETURMÖTET HOS UNIBET FÅ 200% UPP TILL 1000KR PÅ FÖRSTA INSÄTTNINGEN

HÄMTA BONUS / LÄS RECENSION

Relevanta nyheter