Inför: Champions League Ikväll!

Ikväll och imorgon är det återigen dags för fyra härliga matcher i Champions League! Förra veckan skådade vi PSG – Barca (4-0), Benfica – Dortmund (1-0), Real Madrid – Napoli (3-1) och Bayern München – Arsenal (5-1).

Ikväll har vi följande matcher på agendan:
Manchester City – Monaco Och Bayer Leverkusen – Athletico Madrid.

Två härliga matcher som kan sluta hur som helst. Manchester City som ligger 2a i Premier League jagar city i guldstriden med 8 poäng bakom. Tar poäng i de flesta matcher men åker på torsken i enklare matcher ibland. Detta skulle kunna tänkas vara en fördel för Monaco som just nu leder Franska Ligue 1 med 3 poäng från PSG. och Monaco är ofta en ganska svår och oberäknelig motståndare i Champions League. Blir helt enkelt en spännande match att skåda och kan bli tufft för City om dom släpper mål ikväll inför returen.

Sen har vi Leverkusen mot Athletico Madrid. Leverkusen ligger på 8e plats i Tyska bundesliga och känns lite sådär. Madrid har lite bättre form och ligger dessutom på 4e plats i La liga. Athletico som kom hela vägen till finalen i Milano senast mot Real Madrid men tyvärr åkte på straffar vill nog mer än gärna ha revanch på finalen i år. Kan bli en svår match för kusen som behöver hålla nollan i denna match för att inte ha bortamål med till returen i Madrid.

Imorgon har vi följande matcher på agendan:
Sevilla – Leicester och Porto – Juventus

Matchen mellan Sevilla och Leicester känns ganska tråkig. Sevilla är i bra form men förra årets Premier League vinnare känns inte riktigt lika peppade detta året och är nära på att åka ur ligan i år. Leicester har dock haft framgångar i Champions League och kämpar hårt för att komma så långt som möjligt i deras första medverkan i turneringen. Ikväll är det hemmaplan för Sevilla och känns som en ganska enkel match för spanjorerna men man ska aldrig underskatta något lag i denna turnering.

Porto – Juventus där har vi en riktig rysare som kan bli rätt svänging och rolig. Porto är inget enkelt lag att möta på deras hemmaplan. Juventus som fullständigt krossar och leder Serie A denna sässongen är också vana vid CL spel och spelar på mycket rutin. Däremot så är det även så för Porto. Vilket gör denna match väldigt spännande. Porto kan mycket väl vinna denna match men får se upp för att släppa in mål inför returen i Turin där mycket talar för att Juventus komemr att ge motståndarna en riktig match. Spännande matcher!!

Matcherna spelas 20.45 Svenska tid båda dagarna.

Det finns en hel del roliga bonusar och spel när det gäller Champions League. Vi kan rekomenderar några här:

LeoVegas erbjuder 2st spel med dubbla odds på matcherna upp till 250kr/st.
LÄS LEOVEGAS RECENSION / HÄMTA LEOVEGAS BONUS / REGISTRERA KONTO

Unibet erbjuder 200% bonus upp till 1000kr för nya spelare.
LÄS UNIBET RECENSION / HÄMTA UNIBET BONUS / REGISTRERA KONTO

Bet365 erbjuder 100% bonus upp till 1000kr för nya spelare.
LÄS BET365 RECENSION / HÄMTA BET365 BONUS / REGISTRERA KONTO

Relevanta nyheter