Speltips Bayern Munchen – Real Madrid

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”default” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Speltips Bayern Munchen – Real Madrid[/title][fusion_text]Kvällens Speltips Bayern Munchen – Real Madrid. Ikväll spelas en riktig stor och gigantisk kvartsfinal mellan Bayern Munchen och Real Madrid hemma på Alianz Arena i Munchen. Hyfsat svårt att möta de tyska jättarna på hemmaplan. Men en underhållande match att vara publik till. Frågan är vilket lag som tar med sig största fördelen till returmötet. Det är två av de största lagen i världen som möts ikväll och man kan anta att inget lag tänker ge upp utan kommer gå på vinst. Det är viktigt för Madrid att få med sig bortamål inför hemma returen men också viktigt för Munchen att inte släppa in några mål på hemmaplan. Senaste mötet lagen emellan blev 0-1 till Madrid på Alianz Arena.

Vi testar Bayern i Halvtid till ett odds av 2.45 hos Unibet.
Unibet erbjuder också en suverän bonus på hela 200% upp till 1000kr i bonus till nya kunder.[/fusion_text][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][button link=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=2938105&bid=25348″ color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” icon=”fa-check” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”static” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”center” class=”” id=””]RYGGA SPELTIPSET[/button][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][button link=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=2938105&bid=25348″ color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” icon=”fa-money” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”center” class=”” id=””]HÄMTA UNIBET BONUS[/button][/one_half]

Relevanta nyheter