Speltips Dortmund – Monaco

Kvällens Speltips Dortmund – Monaco kommer här. Ikväll är det dags för kvartsfinal och spel mellan Borussia dortmund och Monaco. Dortmund har hemmaplan och Monaco gästar. Dortmund är ett bra lag som är vana vid att spela stora turneringar som Champions League men även en storklubb i bundesliga.

Monaco är också ett storlag fast i den franska ligan som man just nu leder över Paris Saint-Germain. Även denna klubb är van vid att spela Champions League och har flera gånger lagt ribban högt för motståndarna. Idag gästar man Dortmund på hemmaplan i del 1 av kvartsfinalerna.

Kollar man på kvällens läge så är det inte en enkel match att spela mot Dortmund på hemmaplan. Dortmund ligger på 4e plats i ligan. Monaco däremot leder franska ligan just nu och har visat en stark form i både ligan såväl som i Champions League när man slog ut Manchester City. Monaco har lite väl högt odds för att inte testa ett spel med Monaco inklusive.

Vi kommer att spela Oavgjort eller Monaco ikväll!

Om du vill rygga spelet så erbjuder Unibet hela 2.60 gånger pengarna. Rygga spelet här!
Unibet erbjuder också en världsklass bonus på 200% upp till 1000kr. Hämta bonus!

 

Relevanta nyheter