Speltips 10 maj | Athletico Madrid – Real Madrid

Speltips 10 maj | Athletico Madrid – Real Madrid.
Nu är det dags för returmöte för Madrid lagen i Champions League. Hemma på Santiago Bernabéu-stadion då Real Madrid vann med hela 3-0.
Matchbilden var ganska enkel att beskriva med att Real Madrid hade stora delen av matchen men Athletico Madrid hade några farliga chanser att få in ett bortamålk men dessvärre så blev det inte så. Ikväll kl 20.45 i Madrid och Estadio Vicente Calderón på Athleticos hemmaplan. Vi har själva varit på plats för att skåda detta möte live vilket är helt magiskt. En folkfest på högsta nivå. Ikväll är det verkligen dags för Athletico Madrid att pumpa in mål på grannen och rivalen vilket kan bli väldigt svårt mot förra årets Champions League vinnare. I fotbollen kan allt hända och chansen finns fortfarande för Athletico att vända på det tuffa läget. Förra året åkte Athletico ut mot Real i Champions League.

Speltips 10 maj: Vi testar spelet Totalt antal kort – Hemmalaget (Athletico Madrid) Över 2.5 hos Unibet till ett odds av  1.58 gånger pengarna. Anledningen till att det känns som ett rimligt spel är att det är ett returmöte där möjligheten finns att Real kommer hålla sig på defensiven då Athletico måste framåt för att kunna ta igen de 3 mål dom släppte in på bortaplan. Sen kan stämningen bli rätt hektisk mellan lagen också då det hur som helst är ett derby mellan lagen.

Speltips 10 maj
@Unibet
Spel: Totalt antal kort – Hemmalaget (Athletico Madrid) Över 2.5
Odds: 1.58
RYGGA SPELET

Unibet erbjuder nya kunder alternativet att utöka spelkassan med en härlig bonus på första insättningen.
Nedan presenterar vi två olika alternativ som går att välja mellan.

Bonus nummer 1: 500% upp till 500kr på första insättning. HÄMTA BONUS
(Omsättningskrav: 8x pengarna och lägsta odds är 1.40)

Bonus nummer 2: 200% upp till 1000kr på första insättning. HÄMTA BONUS
(Omsättningskrav: 5x pengarna och lägsta odds är 1.40)

 

LÄS RECENSION / HÄMTA BONUS / RYGGA SPELET

Relevanta nyheter